Wat is de beste crypto investering? uitleg + 3 beste altcoin (2024)

De beste alcoins: Wat is de beste crypto investering? Ik zou je hier graag een eenduidig antwoord op geven. Échter de beste crypto investering is afhankelijk van verschillende factoren, en is nogal persoonlijk. Het gaat om een goede verdeling van Bitcoin en de beste altcoin. Waarbinnen er onderscheid is tussen grote, middelgrote en kleine altcoin. In dit artikel:

  • enkele altcoin toppers met een gevestigde naam, goede reputatie en veel potentie.
  • Een handreiking voor een goed verspreid crypto portfolio voor beginners
  • Een handleiding om de beste crypto investeringen te vinden, samen met dé crypto parels

Ga jij x100 met jouw Crypto Parels?

Stel jouw winnende portfolio samen met het expertise van Allesovercrypto.

Nu bekijken

Inhoud:

  • Wat is een altcoin?
  • Wat zijn de resultaten van altcoins?
    • Voorbeelden van altcoins met grote winsten:
  • De beste altcoins vinden
    • 3 altcoin toppers
      • Ethereum ETH
      • Ripple XRP
      • Chainlink LINK
  • Is het slim te investeren in altcoins?
  • Wat is de beste crypto investering?
  • Samenvatting en conclusie: De beste alcoins vinden: Wat is de beste crypto investering?
  • De beste altcoin vinden met hulp van een crypto expert?

Inhoud: Wat is de beste crypto investering

  • Wat is een altcoin?
  • Wat zijn de resultaten van altcoins?
    • Voorbeelden van altcoins met grote winsten:
  • De beste altcoins vinden
    • 3 altcoin toppers
  • Is het slim te investeren in altcoins?
  • Wat is de beste crypto investering?
  • Samenvatting en conclusie: De beste alcoins vinden: Wat is de beste crypto investering?
  • De beste altcoin vinden met hulp van een crypto expert?

Wat is een altcoin?

Elke cryptocurrency anders dan Bitcoin is een altcoin. Bitcoin is met zijn komst in 2009 de eerste cryptocurrency. Al de cryptocurrency die hierop volgen zijn altcoin.

Voorbeelden van grote altcoin zijn: Litecoin, Ethereum, Ripple, ChainLink zijn

Wat zijn de resultaten van altcoins?

De resultaten van altcoin zijn heel wisselend. Grofweg kun je altcoins in 3 verschillende categorieën delen.

  1. grote altcoin: gevestigde altcoin met een grote marktkapitalisatie.
  2. middelgrote altcoin: redelijk gevestigde altcoin, met een minder grote marktkapitalisatie.
  3. kleine altcoin: nieuwe altcoin en, cryptocurrency met een kleine marktkapitalisatie.

De verwachting is dat het grootste deel van de alcoin met der tijd zal verdwijnen. Desondanks, blijven er prachtige cryptoprojecten ontstaan. Daarmee, blijven er nieuwe kansen voordoen met hoge potentiële winsten. Rendement in de categorie van 100x over de kop.

Met het gegeven dat er duizenden cryptomunten zijn ontstaan nadat Bitcoin de weg heeft geopend met de blockchain, kun je wel raden dat er een wildgroei is ontstaan.

Voorbeelden van altcoins met grote winsten:

  • € 100,- in IOTA, had je ruim € 1.200.000,- opgeleverd.
  • Met NEO had je van € 100,- makkelijk € 28.000,- kunnen maken.
  • En Ethereum had je € 465.000,- kunnen opleveren met € 100,- inleg.
Wat is de beste crypto investering? uitleg + 3 beste altcoin (1)

Dit is nog niet het einde van de lijst. Er zijn nog vele projecten met enorme rendementen. Derek en Patrick hebben er hun werk van gemaakt deze parels op te duiken. Met hun expertise behalen ze jaar op jaar succes. Check hun portfolio via onderstaande knop. 👇

Ga jij x100 met jouw Crypto Parels?

Stel jouw winnende portfolio samen met het expertise van Allesovercrypto.

Nu bekijken

De beste altcoins vinden

Het vinden van de beste altcoin van 2021 is dus ook niet meer zo makkelijk als het was. Het vinden van de beste crypto, of crypto parels vraagt om uitvoerig onderzoek.

In dit uitvoerig onderzoek neem je zaken mee als:

  • Het bedrijf
  • Concurrentie
  • Marktomstandigheden
  • Persoonlijke omstandigheden
  • risico*kapitaal

3 altcoin toppers

Ethereum ETH

Ethereum was de grote crypto hype van een aantal jaar terug: 2016 en 2017. De ontwikkeling van ETH 2.0 heeft een tijdje op zich laten wachten. En daardoor heeft de concurrentie een stevige inhaalslag kunnen maken. Maar, het is er. Deze nieuwe ontwikkeling maakt, dat je veel verwachten kunt van Ehtereum in het komende jaar.

Ripple XRP

Ripple is het meest gevoelig voor het nieuws. De koers kan enorm fluctueren, wat je ook in de laatste jaren zag. De koers van ripple reageert heftig op verschillene omstandigheden, zoals het opgenomen worden op een grote crypto exchange en/ of nieuwe samenwerkingen. XRP heeft veel te bieden. Maar wat wordt het in het nieuwe jaar?

Lees meer over Ripple

Chainlink LINK

Chainlink is aan een enorme rally bezig. Sinds 2019 is het enorm in waarde gestegen. Het groeit in populariteit en heeft het nodige in huis om alles waar te maken. In 2019 betaalde je nog €0,25 voor één muntje. En nu…

Lees meer over Chainlink

Overige toppers om in de gaten te houden: Litcoin, ZCash, en Binance Coin

Is het slim te investeren in altcoins?

In een goed crypto portfolio, zorg je voor een slimme verhouding tussen Bitcoin, (middel)grote en kleine altcoin. Hiermee spreid je zowel de kansen als het risico.

Tevens hebben uitschieters minder invloed op je rendement. Vooral bij negatieve uitschieters is het fijn je risico’s verspreid te hebben. Daarom is het verstandig een divers portfolio te hebben. Dus: Ja, het is slim om te investeren in altcoins.

In de afbeelding hieronder zie je een schematische weergave hoe jij je crypto portfolio kunt samzenstellen als beginner.

Wat is de beste crypto investering? uitleg + 3 beste altcoin (2)

Het kan héél lucratief zijn om een klein budget vrij te houden voor de kleine altcoins, de crypto parels. Crypto parels zijn kleine cryptomunten die heel hard kunnen gaan groeien. Nu nog kleine projecten, maar waarvan alles gewoonweg klopt. Waarbij het echt wachten is tot het moment dat de massa ze ontdekt. Dan kan het hard gaan.

Denk aan de grootvader van alle cryptocurrency: Bitcoin van $ 0,06 in 2009 naar $ 19.000,-< in 2017. Met in de tussentijd meerdere alltime highs. De marktcyclus van Bitcoin leggen Derek en Patrick uitgebreid uit in de gratis bitcoin training. Wat is de beste crypto investering?

De beste crypto investering bestaat uit een goed samengesteld portfolio. Een crypto portfolio waarin je zowel Bitcoin als grote altcoin opneemt. En waarin je ruimte laat voor de kleintjes met de grote potentie; de crypto parels. Een goede verhouding voor beginners hierin is: Bitcoin 40 – 60%, Grote altcoin 50 – 30 % en crypto parels 10%.

Het vinden van deze crypto parels staat uitgelegd in onderstaande gids. De beste crypto investeringen van de twee crypto experts Derek Westra en Patrick Suiker, maakt deze uitgebreide gids compleet. 👇

Samenvatting en conclusie: De beste alcoins vinden: Wat is de beste crypto investering?

De beste crypto investering bestaat uit een goed doordacht portfolio waarin je verschillende cryptocurrency opneemt. Aangezien Bitcoin nog steeds de grootste cryptomunt is, mag deze niet aan je portfolio niet ontbreken. Ookal heeft deze munt al enorme waardestijgingen gehad. De voorspellingen zijn zo, dat deze nog zekere enkele keren over de kop gaat.

Tweede plek gaat naar de grotere altcoin met een stevige fundering. Alcoins met een grote acceptatie en veel mogelijkheden. In dit artikel noem ik een paar toppers die je in de gaten kunt houden. ⚠ Altijd eigen onderzoek doen.

De hekkensluiter om je portfolio mee af te sluiten is misschien wel het spannendst, de kleine cryptomunten. De altcoin met enorme potentie. Er zijn veel partijen die zich bezighouden met het ontdekken van de beste altcoin. De alcoins met de grootste potentie.

De beste altcoin vinden met hulp van een crypto expert?

Allesovercrypto, het team van Robin en Derek Westra, Patrick Suiker en Martijn Houttuin heeft zich jarenlang verdiept in de wereld van altcoin. Zij hebben er hun missie van gemaakt nieuwe crypto parels te vinden. Het plan van aanpak, de onderzoekscriteria én de uitkomsten van deze zoektocht delen zij in hun beste en meest complete crypto portfolio: De crypto parels. Een gids die zij altijd up to date houden. Je hebt dus altijd inzicht in de beste altoin van het jaar. Of het nu, 2021, 2022, 2023 of nog verder in de toekomst is. In het verleden heeft deze gids zich keer op keer bewezen. Lees meer via onderstaande knop 👇

Wat is de beste crypto investering? uitleg + 3 beste altcoin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 5279

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.